LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ρομαντική «απόδραση» στην Καβάλα για το Σαββατοκύριακο (ΦΩΤΟ)

Είστε full in love; Βρίσκεστε στην αρχή της σχέσης σας και θέλετε να γνωριστείτε καλύτερα; Σας έχει επηρεάσει η καθημερινότητα και ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε; Οπως και να έχει, βρήκαμε και σας προτείνουμε 4 ρομαντικές αποδράσεις που είναι ιδανικές για ζευγάρια.

4 πόλεις που ξεχωρίζουν για την γραφική ομορφιά τους, τα ειδυλλιακά τους τοπία, τη ζωντάνια, την άψογη φιλοξενία τους και φυσικά το καλό φαγητό τους. Και τις 4 τις συνδέει ένα κοινό στοιχείο, το νερό! Για ρομαντικούς περιπάτους και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα δίπλα στη θάλασσα ή στη λίμνη, που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας και θα «φουντώσουν» και άλλο τον έρωτά σας

Καβάλα

Χτισμένη αμφιθεατρικά, στους πρόποδες του όρους Σύμβολο, δίπλα στη θάλασσα, η Καβάλα θα σας «σκλαβώσει» με την ομορφιά της και την υπέροχη αύρα της. Αποτελεί ένα «αρωματικό» χαρμάνι πολιτισμών, όπου η Δύση συναντά την Ανατολή και σας υπόσχεται ένα αξέχαστο weekend, γεμάτο παλιές και σύγχρονες εικόνες.

Ξεκινήστε τη βόλτα σας από την παραλία και το λιμάνι. Νωρίς το πρωί θα δείτε τους ψαράδες να επιστρέφουν με τα καΐκια τους και τους γλάρους να ακολουθούν. Ανηφορίστε στην Παλιά Πόλη, για ρομαντικούς περιπάτους στα γραφικά σοκάκια της.

Οι εικόνες, τα χρώματα και τα κτίρια θα σας ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή… Εδώ θα συναντήσετε και κάποιους ιστορικούς θησαυρούς, όπως το Ιμαρέτ και το σπίτι του Μεχμέτ Αλή, ιδρυτή της τελευταίας Αιγυπτιακής Δυναστείας.

Στην κορυφή της Χερσονήσου δεσπόζει το Φρούριο, απ’ όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα τόσο στην πόλη, όσο και στη θάλασσα, που απλώνεται μπροστά σας, ενώ στο βάθος διακρίνεται το νησί της Θάσου.

Στο τέλος της Χερσονήσου της Παλιάς Πόλης, ξεπροβάλει ο Φάρος, ο οποίος είναι τοποθετημένος σε ένα μαγευτικό σημείο, σε μία από τις πιο αγαπημένες γωνιές της πόλης. Ακριβώς από κάτω, είναι τα «βραχάκια» της Παναγίας, ένας χώρος ιδανικός για ριψοκίνδυνους κολυμβητές και δεινούς ψαράδες.

Στην Καβάλα θα δείτε επίσης το Παλιό Υδραγωγείο, τις λεγόμενες Καμάρες, τις μεγάλες καπναποθήκες, το πανέμορφο Δημαρχείο της πόλης και μοναδικά νεοκλασικά που θα σας φέρουν εικόνες από το ένδοξο παρελθόν της! Πιαστείτε χέρι – χέρι, κάντε τις ρομαντικές βόλτες σας, αφεθείτε στη μαγεία της πόλης, απολαύστε το εκλεκτό φαγητό της, τον καφέ και τη νυχτερινή ζωή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ! «Τέλος» οι συναλλαγές με μετρητά για ποσά άνω των 500 ευρώ – Ποια τα πρόστιμα

evosmos

Έγινε καθηγήτρια, θέλει παιδί, είναι «άλλη»: Η «εξαφάνιση» της Πέπης Τσεσμελή, η τεράστια αλλαγή και η νέα ζωή

evosmos

Ξεκινούν από αύριο τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για τις γιορτές -Τι θα ισχύει έως τις 7 Ιανουαρίου

evosmos

Leave a Comment