ΕΛΛΑΔΑ

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ρεύμα από τη Μαύρη Θάλασσα που θα ρίξει τη θερμοκρασία

Δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερο ο καιρός το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, ωστόσο από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έρθει ένα ρεύμα από τη Μαύρη Θάλασσα το οποίο θα ρίξει τη θερμοκρασία.

Για το Σαββατοκύριακο ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως μόνο στην Κρήτη και για λίγο το Σάββατο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν βροχές, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι αίθριος με ορισμένες τοπικές συννεφιές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο γύρο στους 23 με 24 βαθμούς.
Δευτέρα και Τρίτη αναμένονται κάποιες βροχές στη δυτική Ελλάδα, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας λόγω της στροφής των ανέμων σε νοτιάδες, ωστόσο από τα μέσα και προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας ένα βόρειο βορειοανατολικό ρεύμα από τη Μαύρη Θάλασσα αναμένεται να ρίξει 3 με 4 βαθμούς τη θερμοκρασία.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αλέξης Κούγιας για Σπύρο Μπιμπίλα: “Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι έχασε το μέτρημα με τους άντρες που έχει πάει”

evosmos

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συνελήφθη η 33χρονη – Της έδωσε ναρκωτικά σε ρόφημα

evosmos

Περήφανοι Έλληνες: Διεθνής διάκριση για τον Μάκη Παπαδημητρίου, σε λίστα με τους καλύτερους ηθοποιούς

evosmos

Leave a Comment