ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στη Λάρισα: Καθηγήτρια καταγγέλλει βιασμό από τον προϊστάμενό της

Μία ακόμα σοβαρή καταγγελία για βιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά από τη Λάρισα. Εκπαιδευτικός, μητέρα δύο παιδιών κατέθεσε μήνυση για βιασμό κατά του προϊοστάμενού της. Η καθηγήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες προσκόμισε στην Εισαγγελία και φόρεμα στο οποίο υπάρχουν ίχνη σπέρματος.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά όλα συνέβησαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 όταν βρέθηκε με τον προϊστάμενό της εκτός εργασιακού χώρου στο ίδιο αυτοκίνητο και εκείνος απαίτησε να συνευρεθεί μαζί του.

Κάνοντας μια ανατριχιαστική περιγραφή όλων όσων υποστηρίζει ότι συνέβησαν η εκπαιδευτικός, αναφέρεται και στα όσα ακολούθησαν με την ίδια αφού ενημέρωσε το σύζυγό της για το συμβάν, να προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της και να σταθεί στα πόδια της με πρώτο βήμα να αποχωρήσει από τη θέση της στο γραφείο του προϊσταμένου, όπως αναφέρει το paidis.com.

Όμως όπως καταγγέλλει μέχρι σήμερα δεν υπάρχει έγκριση από την πλευρά του προϊσταμένου για μετακίνηση, ενώ ήδη το θέμα έφτασε με αναφορά της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, η οποία ενημερώθηκε τόσο για τη μήνυση που υποβλήθηκε όσο και για το αίτημα της για μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία.

Μιλώντας για το θέμα ο δικηγόρος της εκπαιδευτικού, Θωμάς Παπαλιάγκας υποστήριξε ότι η καθηγήτρια βρίσκεται ήδη στην πέμπτη εβδομάδα αναρρωτικής άδειας και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί συνιστά την αποφυγή στην έκθεση του εργασιακού της περιβάλλοντος, αφού της ξυπνά τραυματικές μνήμες

Μάλιστα ο κ. Παπαλιάγκας υποστηρίζει ότι ο προϊστάμενος αρνείται να της εγκρίνει τη μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία προφανώς θέλοντας να την ελέγχει. Και λόγω αυτής του της συμπεριφοράς ο ίδιος συνέταξε αναφορά προς την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εισαγγελέας καλεί τη Δευτέρα τον προϊστάμενο για εξηγήσεις ενώ του ζητά να δώσει και γενετικό υλικό, ώστε να διαπιστωθεί αν το σπέρμα ανήκει πράγματι στον ίδιο. Από τις εξηγήσεις και το γενετικό υλικό θα αποφασιστεί αν θα του ασκηθεί δίωξη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η περιοχή «Σωτήρω» στη Νικιάνα Λευκάδας («Ο οικισμός έκαιγε κερί στη Μεταμόρφωση…»)

evosmos

Η αγγελία που έγινε viral: Επιχειρηματίας στη Λάρισα αναζητά κοπέλα «ανεμβολίαστη, αδύνατη, ορθόδοξη» (φωτο)

evosmos

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ: “ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” – ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

evosmos

Leave a Comment