ΕΛΛΑΔΑ

«Σάπισαν στο ξύλο» την Πισπιρίγκου για να ομολογήσει – Τι ισχυρίζεται ο Κούγιας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο τη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να ομολογήσει», δήλωσε σε ραδιόφωνο της Πάτρας ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης , Αλέξης Κούγιας.

Ο κ.Κούγιας είπε χαρακτηριστικά «όταν σου λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ότι σας λέω. Εφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη»!

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας τα ‘βαλε με τον Γρηγόρη Λέων και τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ χαρακτήρισε «σενάριο» την δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας «παίρνω μία δικογραφία, την διαβάζω και βλέπω, και κρίνω τα στοιχεία. Εχω βάλει ανθρώπους να ομολογήσουν αν κρίνω ότι όντως είναι ένοχοι»!

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Κούγιας στον Σκάι Πάτρας 89,4:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο γάμος στην Πάρο που γίνεται viral – Η έκπληξη δεν άρεσε καθόλου στη νύφη που «το έσκασε» στην εκκλησία

evosmos

Σοκ στην Ομόνοια: 21χρονος αλλοδαπός… άρπαξε ανήλικη -Την μετέφερε σε ξενοδοχείο

evosmos

Το αδάμαστο παλικάρι των ΟΥΚ: Ο θάνατος που ΣΟΚΑΡΕ τους πάντες(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment