ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Σε άθλια κατάσταση η Αθηνά Ωνάση: Δείτε το σπίτι, όπου ζει απομονωμένη!

Αποκαλύψεις σοκ για τη ‘χρυσή’ κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Σημαντικό πρόσωπο αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες της αλλά και από πολλούς ανθρώπους. Ποιος ήταν εκείνος που την πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου και η ίδια απομονώθηκε τελείως;

Μέχρι σήμερα, όλοι είχαν δεδομένο, ότι η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα των προγόνων της. Αυτό, άλλωστε, δικαιολογούσε και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια.

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Λιάγκας: Έγκυος η 35αρα καλλονή που κρύβει
“Η Αθηνά δεν αισθάνθηκε ποτέ Ελληνίδα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στους γύρω από αυτήν, εκτός από την οικογένεια του Ωνάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελε παιδί. Θέλει πάντα να προσέχει κάποιον άλλον και γνωρίζει ότι ένα παιδί θα την έδενε με τον άντρα της. Αυτός ο άνθρωπος την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου και την απομόνωσε. Η Αθηνά δεν έχει την επίγνωση ποια είναι. Από όταν “έφυγε” η μητέρα της δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποια ήταν η θρυλική οικογένειά της. Ασυνείδητα έδωσε τον Σκορπιό και άφησε τα σπίτια στη Γλυφάδα γιατί δεν είχε δέσιμο με αυτά”.

Που ζει απομονωμένη η ‘χρυσή’ κληρονόμος
Σε μία μικρή κωμόπολη της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στο Φαλκενσβάαντ ζει πλέον μόνιμα και απομονωμένα η Αθηνά Ωνάση, η οποία πλέον ασχολείται πλήρως με την ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας.

Μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της και πλέον ζει ήρεμα, χωρίς να κάνει πάρτι στην βίλα της, καλώντας κοσμικούς τους διεθνούς τζετ σετ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ευρωπαϊκού Τύπου, η Αθηνά Ωνάση διάλεξε αυτή την μικρή κωμόπολη μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων, όπως δηλαδή κάνει και εκείνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι του Φαλκνεσβάαρντ την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά.


Η χρυσή κληρονόμος μένει σε μία υπέροχη ξύλινη βίλα, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της.

Η Ωνάση πλέον προτιμά να ζει ήσυχα και πειθαρχημένα, αποφεύγοντας τα πάρτι και τα ξενύχτια.
«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια.

Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», πρόσθεσε.


Η αφοσίωσή της στα άλογα αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό πέταξε για Ντουμπάι, όπου – παρότι το άλογό της βρισκόταν σε κακή μέρα – κατάφερε να αγωνιστεί και να κερδίσει την τέταρτη θέση.

Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να επισκεφθεί την προγονική της γη, τουλάχιστον 12 χρόνια.

Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα την Αθήνα ήταν το 2007, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis horse show – τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο και εκείνη τον στήριζε από την κερκίδα.


Πάντως η διάσημη κληρονόμος δεν αποκλείεται να επισκεφτεί φέτος την χώρα μας, καθώς είναι καλεσμένη στο διεθνές μίτινγκ ιππασίας Longines Jumping Nations Cups – ένα από τα σημαναντικότερα events του αθλήματος – που θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη του προσεχούς Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το ρεπορτάζ, η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα έρθει – έχει όμως στείλει στους διοργανωτές των αγώνων, μια λίστα με όλα όσα ζητάει.


Ανάμεσα στην λίστα με αυτά που θέλει, είναι μια πολυτελής κατοικία στα Μεσόγεια, πλήρως απομονωμένη από άλλα οικήματα, ένα θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, φύλαξη και προστασία όλο το 24ωρο, καθώς και το να μην διαρρεύσουν στον Τύπο, φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Athensmagazine.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! Βρέθηκε το ζευγάρι και ο Δήμος που θα κάνουν το ποδαρικό σε γάμο ομοφυλοφίλων

evosmos

Η Bayer πληρώνει αποζημίωση 10 δισ. δολάρια για ζιζανιοκτόνο που συνδέεται με καρκίνο

evosmos

Αρετή Κετιμέ: Το παιδί-θαύμα, η «εξαφάνιση», η άγνωστη σχέση με το Νταλάρα και η σοβαρή ασθένεια στα χέρια της

evosmos

Leave a Comment