ΕΛΛΑΔΑ

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στον Έβρο: Κατακλύζουν τα σύνορα ξανά οι αλλοδαποί -Φτάνουν μέχρι στα σπίτια τους!

«SOS» εκπέμπουν οι κάτοικοι στον Έβρο, καθώς βλέπουν όλο και περισσότερους παράνομους μετανάστες να περνούν τα σύνορα από την Τουρκία.

«Πάγωσε» σήμερα τα ξημερώματα κάτοικος του χωριού Δίλοφος Τριγώνου στην περιοχή του δήμου Ορεστιάδας, όταν αλλοδαποί που μόλις είχαν περάσει από την Τουρκία στον Έβρο, του χτύπησαν έντονα την πόρτα.

Όπως καταγγέλει ο Σάκης Τσομπανίδης, στην κοινοποίηση θέματος του Evros-news.gr στην σελίδα “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ”, είναι η τρίτη φορά που του συμβαίνει αυτό τους τελευταίους δύο μήνες:

«Σήμερα τρεις η ώρα ξημερώματα παράνομοι μετανάστες στο Δίλοφο, μου χτύπησαν την πόρτα για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες! Τι γίνεται γιατί χαλάρωσαν η αστυνομία και ο στρατός;»

Ο Δίλοφος είναι αν μικρό χωριό ακριβώς πάνω στα ελληνοτουρκικά αλλά και ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ελάχιστα μέτρα από τον ποταμό Έβρο. Εκτός του Σάκη Τσομπανίδη μένουν σε αυτό ελάχιστοι κάτοικοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι.

Τώρα το καλοκαίρι που τα νερά του ποταμού Έβρου έχουν υποχωρήσει πάρα πολύ, μπορεί κάποιος να περάσει εύκολα με τα πόδια από την τουρκική πλευρά στην Ελλάδα.

Κι αυτό φυσικά το εκμεταλλεύονται οι διακινητές από τις δυο πλευρές του ποταμού και περνούν τους αλλοδαπούς πάσης εθνικότητας στη χώρα μας. Με πληροφορίες από evrosnews

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Νοσηλεύεται ο Ιερώνυμος – Εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

evosmos

Άντζυ Σαμίου για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

evosmos

Πρόκληση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση: «Θα κατέβουμε στην πορεία του Πολυτεχνείου – Μάθημα δημοκρατίας στην εποχή που ζούμε»

evosmos

Leave a Comment