ΕΛΛΑΔΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανάβυσσο – Κάηκαν σπίτια – Πιθανός ο εμπρησμός

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (09/09) στην Ανάβυσσο, καθώς δεν έχει πλέον ενεργό μέτωπο. Εξετάζεται από την Πυροσβεστική το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, αλλά τα εναέρια μέσα σταμάτησαν να πραγματοποιούν ρίψεις νερού από αέρος με το που έπεσε το το τελευταίο φως της ημέρας.

Η μείωση της έντασης των ανέμων βελτίωσε την κατάσταση, όπως αναμενόταν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Το βράδυ, βέβαια, αναμένεται δύσκολο, με το έργο της κατάσβεσης να συνεχίζεται, με τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να βρίσκονται επί ποδός για ολονύχτια «μάχη» με τις φλόγες.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα, μες στην ημέρα, εκκενώθηκαν εφτά περιοχές, ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε και προειδοποιητικό μήνυμα σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, προκειμένου να απομακρυνθούν άμεσα.

Στο μεταξύ, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μετέβη στην περιοχή του Δήμου Σαρωνικού για την εξιχνίαση των αιτίων της πυρκαγιάς. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το κλιμάκιο κατέφθασε στην περιοχή έπειτα από εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παντρεύονται Κωνσταντίνος Πλεύρης-Γεωργία Σιακαβάρα: Το επιβεβαίωσε ο ίδιος

evosmos

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

evosmos

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΔΩΔΕΚΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ – «ΕΙΧΑ ΣΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ» – ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ!

evosmos

Leave a Comment