ΕΛΛΑΔΑ

Σκαρφαλώνουν οι τιμές των καυσίμων – Ξεπέρασε τα 2 ευρώ η αμόλυβδη στα νησιά

Η «ανάσα» που φάνηκε να δίνει στις τιμές της βενζίνης η μικρή πτώση μετά το Πάσχα, αντιστρέφεται καθώς τις τελευταίες 12 ημέρες είναι σταθερή η άνοδος και στην τιμή της αμόλυβδης και στο πετρέλαιο κίνησης!

Από το 1,87 στις 12 Ιουνίου, η μέση τιμή της αμόλυβδης ξεπερνά πλέον το 1,9 ευρώ. Στο πετρέλαιο κίνησης από 1,609 η μέση τιμή πανελλαδικά έφτασε στο 1,635 ευρώ.

Στις Κυκλάδες, η τιμή της αμόλυβδης είναι ήδη κατά 25 λεπτά ακριβότερη από την Αθήνα, περίπου στα 2,12 ευρώ. Στα Δωδεκάνησα, η τιμή είναι στα 2,05 και στην Κεφαλονιά αγγίζει τα 2 ευρώ.

Δυσοίωνη είναι η εικόνα από τις διεθνείς αγορές, καθώς η τιμή του πετρελαίου κατέγραψε υψηλό 30 ημερών, φτάνοντας τα 85,1 δολάρια το βαρέλι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εργατικό ατύχημα η πτώση της γυναίκας σε φρεάτιο ασανσέρ

evosmos

 Λιάγκας και Μπέος: Άγριος καβγάς on air – «Κλείσ’ τον τώρα» – Έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Περιφερειακή Υμηττού: Αυτή είναι η 29χρονη ειδικευόμενη γιατρός που σκοτώθηκε

evosmos

Leave a Comment