ΕΛΛΑΔΑ

Αφγανός “βούτηξε” 16χρονη στον συρμό του ηλεκτρικού – Του ξέφυγε, αλλά την ακολούθησε – Συνελήφθη από την αστυνομία

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μία 16χρονη κοπέλα χθες Κυριακή (23/10) το απόγευμα μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού.

Ξαφνικά, ένας 20χρονος Αφγανός την έπιασε και άρχισε να την αγκαλιάζει. Στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Ν. Ηρακλείου το κορίτσι κατάφερε να του ξεφύγει και βρήκε καταφύγιο σε διπλανό κατάστημα.

Ο δράστης την ακολούθησε και η ιδιοκτήτρια τον έβγαλε έξω. Εκείνος δεν πτοήθηκε και με περίσσιο θράσος έκατσε σε ένα παγκάκι και την περίμενε έξω από το κατάστημα.

Το ανήλικο κορίτσι κάλεσε στο τηλέφωνο την μητέρα της και σύντομα εκείνη έφτασε στο σημείο, όπως και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 16χρονης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτος ο mr Jumbo, Α.Βακάκης – Δείτε τι ζήτησε εν μέσω χιονιά από τους εργαζόμενους του – Τι καταγγέλλει αναγνώστης μας

evosmos

Πυροβολισμοί Γκάζι: Ευχάριστα νέα για την υγεία του 34χρονου – Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

evosmos

Ελλάδα 2024 – Έδεσαν φανάρι με σχοινί για να μην πέσει στο κεφάλι κανενός δύστυχου!

evosmos

Leave a Comment