LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Χώρισαν» Καλημέρης – Κοκλώνης! Η ανακοίνωση της αποχώρησης

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζώνη Καλημέρη ανακοίνωσε η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, αιφνιδιάζοντας άπαντες στο τηλεοπτικό χώρο.

Ο Τζώνη Καλημέρης είχε ενταχθεί στην Barking Well πριν περίπου ένα χρόνο. Είχε αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης.

Η ανακοίνωση της Barking Well
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από πλευράς εταιρίας αναφέρεται ότι «Η Barking Well Media ευχαριστεί θερμά τον Τζώνη Καλημέρη για τη δημιουργική συνεργασία και τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Ομίλου, και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.»

Η ηχηρή αποχώρηση του πρώην στενού συνεργάτη του Νίκου Κοκλώνη αφήνει πολλά ερωτηματικά δεδομένου ότι είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο σε όλες του τις εκφάνσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάσχα 2023 – Χανιά: Δεύτερο σοκ για οικογένεια μετά τον θάνατο γυναίκας

evosmos

Βίντεο: Μετέωρο προκάλεσε εντυπωσιακή λάμψη στον ελληνικό ουρανό

evosmos

Περίεργη υπόθεση στη Βουλιαγμένη: Νεκρή 33χρονη Πολωνή σε πολυτελή βίλα γνωστού επιχειρηματία

evosmos

Leave a Comment