ΕΛΛΑΔΑ

Σκότωσε την 29χρονη αδελφή του και αυτοκτόνησε

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής όπου τα δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους.

Πριν λίγο καιρό είχε πεθάνει η μητέρα τους και τα δύο αδέρφια, ηλικίας 34 και 30 ετών, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο αδέλφια που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους.
Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζονται είναι ο 34χρονος να πυροβόλησε και να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την αδελφή του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Εξίσου ισχυρό το σενάριο τα δύο αδέλφια να έβαλαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τέλος στη ζωή τους, να πρόκειται δηλαδή για δύο αυτοκτονίες.
Τα δύο αδέλφια βρήκαν νεκρά σε μια λίμνη αίματος συγγενείς τους, μέσα στο σπίτι τους στο Νέο Ηράκλειο.
Τα δύο αδέλφια είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και αυτό τους είχε συγκλονίσει. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν εξαιρετικά κακή, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πώς οδηγήθηκαν σε αυτή την τραγωδία.
Στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους, ο οποίος αυτή τη στιγμή καταθέτει προσπαθώντας να ρίξει φως σε αυτή την αδιανόητη τραγωδία.

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο δηλώσεις γείτονα

«Εξαίρετη οικογένεια, δεν ακούστηκαν ποτέ. Πολύ καλοί άνθρωποι, καλοί γείτονες και εργατικοί. Η μαμά έφυγε πριν επτά μήνες. Τι να λέμε. Πολύ ήσυχα τα παιδιά. Μου είπε ο πατέρας του ότι ο γιος ετοιμαζόταν να παντρευτεί και κρίμα που έφυγε η γυναίκα του και δεν θα δει εγγονάκι», δηλώνει γείτονάς τους.

«Έχασαν τη μάνα τους πριν 6-7 μήνες. Τα δύο παιδιά δεν δουλεύανε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατό της, ήταν μια καρκινοπαθής γυναίκα που είχε περάσει πάρα πολλά. Υπάρχει κι ένας τρίτος αδελφός», λέει ένας άλλος γείτονας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κως: Ξεσπά η μητέρα της 27χρονης – «Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο δεν έχω λόγια»

evosmos

Χριστόδουλος Γιακουμής: Ο Επισμηναγός που πέταξε με το F-16 «ΖΕΥΣ» στη Θεσσαλονίκη και συγκίνησε την Ελλάδα

evosmos

Κέρκυρα: Υπεραιωνόβια 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

evosmos

Leave a Comment