ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο πατέρας του μαθητή που πήδηξε από τις κερκίδες: «Μόνος του έπεσε δεν τον έσπρωξαν. Πήρε αποβολή τον έβαλα τιμωρία…»

Ο 13χρονος μαθητής, που έχασε τη ζωή του στο Ναύπλιο, πέφτοντας από τις κερκίδες ενός γηπέδου, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, όπως όλα δείχνουν, ο έφηβος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πριν από λίγες ώρες, στο Ναύπλιο.

Τέλος στη ζωή του φαίνεται πως έβαλε ο 13χρονος μαθητής

Συντετριμμένος ο πατέρας του 13χρονου μαθητή

Όπως υπογράμμισε ο χαροκαμένος πατέρας στο newsit.gr για την απώλεια του παιδιού του, το οποίο ήταν μαθητής Γυμνασίου, «μόνος του έπεσε, δεν τον έσπρωξε κανείς. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία, τον μάλωσα και του είπα σπίτι θα κάτσεις δεν θα πας πουθενά και αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί. Ήμουν στα Τρίκαλα και τώρα γυρίζω, με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι έπεσε το παιδί από ύψος».

Στο γήπεδο του Ναυπλίου έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας, το οποίο παρέλαβε τη σορό του παιδιού και η αστυνομία, προκειμένου να ερευνήσει το περιστατικό.

Κάτοικος της περιοχής, που βρήκε το παιδί πεσμένο στο έδαφος πίσω από τις κερκίδες, επεσήμανε ότι «ακούσαμε ένα μπαμ και τρέξαμε. Το παιδί είχε πέσει από μεγάλο ύψος, προφανώς από την κερκίδα. Είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν είχε σφυγμό. Κάλεσα κατευθείαν το ΕΚΑΒ, γιατί υπέθεσα ότι χρειάζεται άμεσα βοήθεια».

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πάνω στην κερκίδα βρισκόταν και άλλοι ανήλικοι, οι οποίοι ενδεχομένως να ήταν μάρτυρες του τραγικού περιστατικού.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες, που οδήγησαν στο τραγικό γεγονός.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαρία Τσάλλα: Η φωτογραφία που είχε η Ρωσίδα κατάσκοπος στην ελληνική ταυτότητά της

evosmos

Κτηνωδία στα Πετράλωνα. Αλβανός επιτέθηκε και προσπαθούσε να βιάσει 53χρονη Ελληνίδα!

evosmos

Βόλος: 5χρονο κοριτσάκι υπέστη ανακοπή – Διακομίστηκε στην Αθήνα

evosmos

Leave a Comment