ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα στοιχεία για τη νεκρή λεχώνα: Έτσι την βρήκε ο άντρας της, νεκρή τουλάχιστον 6 ώρες με το μωρό της δίπλα

Θρήνος στην Αμαλιάδα, καθώς μια λεχώνα έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή δίπλα στο νεογέννητό της.

Η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη (6.8.2024) ενώ οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την άτυχη γυναίκα βρήκε ο πατέρας της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στο Παλούκι Αμαλιάδας, ενώ δίπλα της βρισκόταν το νεογέννητο μωρό τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 38χρονη Ιωάννα Γεωργίου βρισκόταν σπίτι μαζί με το νεογέννητο παιδί τους, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν στην δουλειά του και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στην γιαγιά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει την περασμένη εβδομάδα.

Ανήσυχος ο σύζυγος που δεν απαντούσε στις κλήσεις του επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και το μωρό δίπλα της να κλαίει σπαρακτικά. Εκτιμάται ότι η 38χρονη είχε εκπνεύσει τουλάχιστον έξι ώρες πριν.

Σημειώνεται πως μόλις λίγα 24ωρα ένα βρέφος μόλις 15 ημερών είχε ξεψυχήσει κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Δύο μέρες μετά το νεκρό βρέφος: Νεκρή και μία λεχώνα στην Αμαλιάδα, πέθανε αγκαλιά με το 5 ημερών βρέφος της
Τραγωδία στην Αμαλιάδα, με μητέρα που πέθανε αναπάντεχα δίπλα στο πέντε ημερών μωρό της.

Όπως ενημερώνει η ΕΡΤ, η 38χρονη εξέπνευσε απροσδόκητα, κρατώντας στην αγκαλιά της το πέντε ημερών βρέφος της, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά και το μεγαλύτερο παιδί τους είχε επισκεφθεί συγγενικό πρόσωπο.

Ο άντρας της, έχοντας ανησυχήσει επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις του, επέστρεψε στο σπίτι για να βρει τη γυναίκα νεκρή και το μωρό τους να κλαίει. Βάσει εκτιμήσεων, η γυναίκα είχε εκπνεύσει τουλάχιστον έξι ώρες πριν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σφοδρή αντίδραση από Π.Πολάκη για πρόστιμο 300€ από αστυνομικούς σε εργαζόμενο: «Είστε ελεεινοί και απαράδεκτοι»

evosmos

Σε δικαστική διαμάχη Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας και Κακλαμανάκης

evosmos

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους – Τι ισχύει για τεκμήρια & ενοίκια

evosmos

Leave a Comment