ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ και θρήνος: Νεκρή 24χρονη μετά από 6 πλαστικές επεμβάσεις

Μία 24χρονη από τη Βραζιλία, έχασε τη ζωή της, μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε, αφού υποβλήθηκε σε έξι πλαστικές επεμβάσεις, μέσα σε 24 ώρες.

Η 24χρονη πάλευε 20 μέρες για τη ζωή της, μετά τις έξι πλαστικές

Ειδικότερα, η Βιβιάνε Μόντε έκανε την εξαπλή χειρουργική επέμβαση στις 31 Αυγούστου και πέθανε στη ΜΕΘ, δίνοντας μάχη επί 20 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως κατήγγειλε ο σύντροφό της, Ρενάν Σαντιάγκο, η άτυχη κοπέλα πλήρωσε 7.300 δολάριά, προκειμένου να υποβληθεί σε μείωση στήθους, παρέμβαση στους γλουτούς και λιποαναρρόφηση σε στομάχι, χέρια, πλάτη και λαιμό.

Ευθύνες στον γιατρό επιρρίπτει ο σύντροφος της 24χρονης

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο κανάλι G1, υπογράμμισε ότι η Μόντε ήθελε εδώ και καιρό να προχωρήσει σε μείωση στήθους, ενώ το τελευταίο διάστημα ήθελε να αφαιρέσει λίπος από την κοιλιακή χώρα, γιατί πίστευε ότι είχε παχύνει και συμπλήρωσε ότι ο πλαστικός χειρουργός, που ανέλαβε την 24χρονη, της είπε ότι τις τέσσερις από τις επεμβάσεις θα τις έκανε δωρεάν.

«Φταίει ο γιατρός. Δεν την βοήθησε, δεν τη συμβούλεψε να κάνει λιγότερες επεμβάσεις. Εκείνη δεν είχε καμία ιδέα, είχε μόνο όνειρο να κάνει τις επεμβάσεις» κατέληξε ο σύντροφός της.

Πέθανε 24χρονη που έκανε εξαπλή πλαστική επέμβαση

24χρονη πέθανε μετά από έξι πλαστικές σε 24 ώρες

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ – ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ:

evosmos

Μ.Μακρόν: Προθεσμία 15 ημερών στους μουσουλμάνους της Γαλλίας για να υπογράψουν «αποκήρυξη του πολιτικού Ισλάμ»!

evosmos

Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων – Δύο νεκροί και τουλάχιστον 73 τραυματίες

evosmos

Leave a Comment