ΚΟΣΜΟΣ

23χρονος πήγε να κάνει ανάληψη σε ΑΤΜ και δεν σταμάταγε να βγάζει χαρτονομίσματα – Στη συνέχεια…

Την καλή του τύχη δεν πίστευε ένας 23χρονος αφού ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα περίμενε να βρεθεί έξω από ένα ΑΤΜ το οποίο θα έβγαζε ασταμάτητα χαρτονομίσματα. Επίσης, μια έκπληξη περίμενε έναν 37χρονο άνδρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν πήγε σε ένα ΑΤΜ για να πάρει ένα επίδομα 1.700 δολαρίων.

Το περιστατικό προβλήθηκε στο CCTV και είναι εμφανής η έκπληξη του πελάτη ο οποίος μπροστά από ΑΤΜ στην Μαλαισία δεν προλαβαίνει να… μαζεύει τα χαρτονομίσματα που αυτό του χαρίζει.

Συγκεκριμένα ο τυχερός πελάτης αφού τελείωσε την δικιά του ανάληψη, και μόλις έβαλε το πορτοφόλι στην τσέπη, ακριβώς λίγο πριν φύγει το μηχάνημα αυτό άρχισε να… “ξερνάει” χαρτονομίσματα. Τελικά, αφού έριξε μια γρήγορη ματιά γύρω του ο τυχερός πελάτης πήρε τα χαρτονομίσματα από το έδαφος και έγινε καπνός, πλουσιότερος κατά 2.000 όση ήταν η αξία των χαρτονομισμάτων που του χάρισε το ΑΤΜ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ενδείξεις αποκλιμάκωσης στο Αιγαίο: Οι Τούρκοι αποσύρουν πλοία και «κατεβάζουν» tweet που μίλαγε για έναρξη ερευνών

evosmos

TikToker τράβηξε βίντεο με την ελληνική σημαία έξω από την Αγιά Σοφιά και τα τουρκικά ΜΜΕ φρύαξαν: «Πρόκληση»

evosmos

Sabah: Ο Ερντογάν θα ζητήσει σύγκληση διάσκεψης από τη Μέρκελ για τη «μοιρασιά» της ανατολικής Μεσογείου

evosmos

Leave a Comment