ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Βουλή: Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί η υποχρεωτική μασκοφορία των πολιτών και μετά το εμβόλιο!

Σοκ στην Βουλή από τον πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη: Ανακοίνωσε ότι η υποχρεωτική μασκοφορία θα συνεχιστεί στους πολίτες «για αρκετό καιρό στη ζωή τους και μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον κορωνοϊό»!

Όπως ακριβώς είχε πει χθες ο Μπιλ Γκέιτς, τα μέτρα, δηλαδή lockdown, μάσκες κλπ. θα συνεχιστούν για πολύ μετά τον κορωνοϊό, είπε με την σειρά του ο Κ.Μητσοτάκης!

Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2021, ανακοίνωσε στους εμβρόντητους βουλευτές πως οι Έλληνες δεν θα βγάλουν την μάσκα, παρά τους εμβολιασμούς για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για αλλαγή 180° στην μέχρι τώρα θέση του ότι «Οι μάσκες αποτελούν το εμβόλιο μέχρι την έλευση του εμβολίου»! Τώρα που ήρθε το εμβόλιο, αυτό παύει να ισχύει απ’ότι δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης και θα συνεχιστεί η μασκοφορία και μετά το εμβόλιο.

Το ερώτημα είναι «Τότε γιατί να κάνουμε τα εμβόλια;». Η απάντηση σήμερα το βράδυ στις 21.00 στην εκπομπή PRONEWS με τον Τάσο Γκουριώτη στην τηλεόραση του ALERT και στις 00.10 το βράδυ στην «Βεργίνα Τηλεόραση».

Δείτε εδώ:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηλιούπολη: Οι αρχές ερευνούν αν ο καθηγητής που είχε σχέση με 14χρονη εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις

evosmos

Συναγερμός στο «Blue Star Delos» για 23 Γάλλους ύποπτους για κορωνοϊό

evosmos

Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα! Ευθύμιος Λέκκας: 8.000 από τα 18.500 σχολεία δεν έχουν ποτέ ελεγχθεί

evosmos

Leave a Comment