ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΟ

Νέα τραγωδία με αστυνομικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κατσιμίδη, δίπλα από το κέντρο επιχειρήσεων των ΜΑΤ, στον Ευκλείδη.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από φασαρία που προκάλεσε 44χρονος Νορβηγός σε μπαρ της περιοχής κατά τις 04:30. Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού που διασκέδαζαν στο μπαρ.

Όταν ο αστυνομικός επενέβη και επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος Νορβηγός έβγαλε μαχαίρι που έφερε μαζί του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Επίσης, από τη συμπλοκή τραυματίστηκε και ο κουμπάρος του αστυνομικού, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο 44χρονος Νορβηγός συνελήφθη από την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και ανακρίνεται, ενώ οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο.

Η σορός του αστυνομικού εξετάζεται από ιατροδικαστή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Τουρκία προκαλεί και την Ε.Ε. – Κρίσιμο το διάστημα μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής

evosmos

Δείτε τι λέει η “αυλικός” Μιχαηλίδου και φρίξτε: «Εμείς αρχίσαμε τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς»

evosmos

Βιασμός 12χρονης: «Θα χρειαστώ €100, όπως βλέπεις το έχω παγώσει» – Τα sms της μητέρας με τη σύζυγο του Μίχου

evosmos

Leave a Comment