ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο βόλεϊ: Χαροπαλεύει άνδρας των ΜΑΤ -Χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διεκόπη προσωρινά ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς», στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», καθώς έξω από το γήπεδο εκτυλίσσονται επεισόδια.

Σοβαρά τραυματίστηκε άνδρας των ΜΑΤ, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν κατά διμοιρίας που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου. Οι άγνωστοι χούλιγκαν- και άρρωστοι- εκτόξευσαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών, με συνέπεια μια ναυτική φωτοβολίδα να καρφωθεί στον μηρό του αστυνομικού και να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας.

Χαροπαλεύει ο άνδρας των ΜΑΤ

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η φωτοβολίδα φαίνεται να έχει χτυπήσει κεντρική αρτηρία, με συνέπεια ο άνδρας των ΜΑΤ να χαροπαλεύει, καθώς νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος στην εντατική, ενώ μεταφέρθηκε εκεί χωρίς τις αισθήσεις του με ακατάσχετη αιμορραγία. Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μεταβαίνει στο νοσοκομείο, ενώ παραμένει πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Στην Κατεχάκη υπάρχει τεράστιος αναβρασμός και στο γήπεδο αναμένεται να φτάσουν ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μαζικές συλλήψεις.

Στο σημείο έχει γίνει έντονη ρίψη χημικών. Καλά κρασιά στην ΕΛ.ΑΣ που έχουν αφήσει ανεξέλεγκτους χούλιγκανς με γραβάτα να έχουν κάνει τον αθλητισμό Γάζα. Καμία παραίτηση;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καύσωνας Κλέων – ΥΠΕΝ: Τα προτεινόμενα μέτρα – Το κρίσιμο 2ωρο, πότε κλείνουμε τα κλιματιστικά

evosmos

Νίκος Βέρτης: Σάλος με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά της Covid 19

evosmos

Σοκ στην Βουλή: Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί η υποχρεωτική μασκοφορία των πολιτών και μετά το εμβόλιο!

evosmos

Leave a Comment