ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός 31χρονος διεθνής παίχτης του Παναθηναϊκού – Τον βρήκαν νεκρό στην πισίνα του σπιτιού του

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, παίκτης του Παναθηναϊκού, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νεκρός 31χρονος διεθνής παίχτης του Παναθηναικού

Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε σημαντική καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν μετακομίσει φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, έχοντας την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επίσης, έγινε διεθνής με την Εθνική ομάδα λόγω του Έλληνα παππού του.

Ο 31χρονος αμυντικός δεν συμμετείχε στην αποστολή για τον αγώνα Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League και φαίνεται ότι πνίγηκε στην πισίνα του, έχοντας δίπλα του ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκας. Η σύζυγός του, που ζει στην Αγγλία με το παιδί τους, τον αναζητούσε αλλά δεν τον βρήκε, γεγονός που την ανησύχησε. Έτσι, ενημέρωσε έναν κοινό τους φίλο ώστε να επισκεφθεί το σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκε τελικά νεκρός. Αυτή η τραγική είδηση πάγωσε την οικογένειά του καθώς και το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τεντόγλου: Σημείωσε την κορυφαία επίδοση στο άλμα εις μήκος

evosmos

Χάρι Μαγκουάιρ: Κραιπάλη…€70.000 με σαμπάνιες και αστακούς πριν το ξύλο και τη σύλληψη

evosmos

Ματσάρα στο Βελιγράδι! Η Ελλάδα έχασε 100-94 από τη Σερβία στην παράταση

evosmos

Leave a Comment