ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης μπαρ εξωθούσε στην πορνεία τρεις γυναίκες

Ένας 62χρονος ιδιοκτήτης μπαρ που είχε εξωθήσει στην πορνεία τρεις γυναίκες, δυο αλλοδαπές και μια Ελληνίδα που εργάζονταν ως σερβιτόρες στο κατάστημά του, συνελήφθη την Τρίτη σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, όπου είχε καταστρώσει ολόκληρο σύστημα ώστε να βγάζει παράνομα κέρδη.

Ο επιχειρηματίας- μαστροπός είχε μετατρέψει σε οίκο ανοχής μια γκαρσονιέρα στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το μπαρ και σε αυτήν οδηγούσε τους μυημένους πελάτες του, στους οποίους παρείχαν τις ερωτικές “υπηρεσίες” τους μία Ελληνίδα και δυο γυναίκες από την Ουκρανία και τη Ρωσία. Μάλιστα, αν και οι τρεις γυναίκες που εκδίδονταν παράνομα εμφανίζονταν ως εργαζόμενες στο μπαρ, δεν διέθεταν καν τα απαιτούμενα βιβλιάρια υγείας.

Ο κρυφός οίκος ανοχής αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου, ένας από τους οποίους προσποιήθηκε τον πελάτη, ήρθε σε επαφή με τον 62χρονο διαμεσολαβητή και ζήτησε να συνευρεθεί με την 38χρονη Ουκρανή εργαζόμενη στο μπαρ. Μόλις ο ιδιοκτήτης τον οδήγησε στην γκαρσονιέρα και παρέλαβε τα 60 ευρώ που συμφώνησαν, ο αστυνομικός του πέρασε χειροπέδες και κατέσχεσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ταυτόχρονα, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εισέβαλαν στο μπαρ, συνέλαβαν τι δυο αλλοδαπές και κατέσχεσαν 200 ευρώ, έναν φακό που λειτουργούσε και ως συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, άλλο ένα tαser και ένα καταγραφικό συνδεδεμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για μαστροπεία και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, διέταξε προκαταρκτική εξέταση και τον άφησε ελεύθερο, ενώ και οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και των υγειονομικών διατάξεων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απογοήτευση – Τα σοβαρά προβλήματα για 1,6 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες – Στον αέρα η περίθαλψη για 700.000

evosmos

ΑΥΤΟΣ είναι ο σιχαμένος 63χρονος που ασέλγησε σε αγοράκια 7 και 8 ετών στον Άγιο Παντελεήμονα! Αποφυλακίστηκε από τα Γρεβενά και συνέχισε τις ανωμαλίες του! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Βόλος: Πεθερός θα πληρώσει τη νύφη κυριολεκτικά μετά τις σκηνές απείρου κάλλους

evosmos

Leave a Comment