ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτιρίου στη Σόλωνος

Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτιρίου στη Σόλωνος
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας καθώς την Δευτέρα (26/02/2024) εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο σε σύστημα αποχέτευσης επί της οδού Σόλωνος από υπάλληλο καθαριότητας.

Συγκεκριμένα ο υπάλληλος καθαριότητας εντόπισε το νεκρό έμβρυο στο σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα επί της οδού Σόλωνος, το οποίο ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό, τον οποίο και ενημέρωσε το μεσημέρι.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος άργησε να αναφέρει το περιστατικό, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν σχετική έρευνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν εάν σχετίζεται με περιστατικό σε μαιευτική κλινική η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Fuel Pass 2: Ποια ημερομηνία θα μπουν τα χρήματα – Πρέπει να ξανάκάνετε την αίτηση

evosmos

Ικαρία: Στη Σάμο μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή η σορός του γιου του Σταμούλη

evosmos

«Να μην έχουμε τα αεροπορικά Τέμπη» – Σοκαριστική προειδοποίηση από τον διοικητή της ΑΠΑ

evosmos

Leave a Comment