LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες»

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή τους αναφέρθηκε στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

“Το έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κατά! Το να συμφωνήσουμε και να υπάρχει μια νομοθεσία για τον γάμο, ναι το καταλαβαίνω. Το να προχωρήσουμε και παραπέρα, δεν νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά αλλά είναι ένα βήμα που μας το επιβάλλουνε. Να το κάνουμε με το έτσι θέλω. Σέβομαι τη διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους. Τώρα υιοθεσία και να μεγαλώνουν παιδιά, το βλέπω λίγο περίεργο και λίγο μη φυσιολογικό. Το παιδί χρειάζεται τη μάνα και τον πατέρα. Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες”.

Αν ο γιος σου, σου δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος, πως θα αντιδρούσες;
“Πάνω από όλα είναι παιδιά μας και με τη συζήτηση όλα λύνονται. Φυσικά και θα στήριζα τις επιλογές του και θα ήμουν δίπλα του σε όλα! Θα συζητούσαμε τα πάντα για ό,τι χρειαζόταν”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι του Power Pass – Ποιοι θα πάρουν παραπάνω επίδομα ρεύματος

evosmos

Ευρωπαϊκό Κοριτσιών Κ17: Με… σπασμένα τα φρένα η Εθνική έκανε το 4/4 κόντρα στη Γαλλία

evosmos

Πάτρα: Ριφιφί σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο αλλά έπεσε η λεία του διαρρήκτη κατά την διαφυγή του

evosmos

Leave a Comment