LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλυπτικό ατύχημα στον αέρα

Ατύχημα είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της.

Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει το πρωί της Τρίτης ήταν παραπάνω αποκαλυπτικό από ότι έπρεπε και μάλιστα ξηλώθηκε και έγινε από πιο… σέξι.

Με την επιτυχία του Θάνου Πετρέλη, «Κερνάω» να ακούγεται στο πλατό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αστειευτεί υπογραμμίζοντας πως «λοιπόν, παιδάκια, για να μην κεράσουμε κάτι, πάμε να δούμε Survivor».

«Το στοίχημα το δίνει μόλις 1,50» τόνισε με χιούμορ ο Κώστας Φραγκολιάς, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου εστίασε στην κίνηση της παρουσιάστριας να καλύψει το ατύχημα με το χαρτί. «Βάζεις το χαρτί και λες να μην κεράσεις;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος.

«Να πάω να αλλάξω ρούχα να μην έχω αυτό το άγχος παιδιά; Ξηλώθηκε. Να με ξαναράψει η Μαριλού… Να ξηλώθηκε, τι νομίζετε ότι θέλω να βγαίνω υπερχυμώδης και υπερεκρηκτική; Να η κλωστή» σημείωσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποιοι ευθύνονται για το θάνατο του Γ.Τράγκα; – Είχε ζητήσει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα και δεν του την έδωσαν

evosmos

Λάκης Γαβαλάς για Αχιλλέα Μπέο: «Θέλει να δείξει πόσο στρέιτ είναι και γίνεται κατίνα»

evosmos

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΛΥΜΠΕΡΗ: “Δύο χρόνια οι Αμερικανοί μας πίεζαν να μην επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ”!

evosmos

Leave a Comment