ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Έργα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου

Οι Θεσσαλονικείς έχουμε ένα όνειρο για την πόλη μας. Αφορά την επανατοποθέτηση της Θεσσαλονίκης στο χάρτη της γειτονιάς μας, την ισόρροπη ανάπτυξή της, την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, τις νέες επενδύσεις που φέρνουν περισσότερες και καλύτερες θέσεις δουλειάς για τα παιδιά μας. Και το όνειρο αυτό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση το βάλαμε στις ράγες. Με ένα συγκροτημένο σχέδιο 30+ έργων για τη Θεσσαλονίκη του 2030.

Χρειάζεται τώρα να διασφαλίσουμε την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση του σχεδίου, χωρίς καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο που θέλουμε και μπορούμε. Να δουλέψουμε μαζί για την εικόνα και την προοπτική της πόλης μας. Να είμαστε συμμέτοχοι στην πραγμάτωση του κοινού μας οράματος.

Χρειάζεται να δουλέψουμε για μια συμπαγή και σταθερή Κυβέρνηση που να παίρνει δύσκολες και μετρημένες αποφάσεις. Να πορευτούμε με σίγουρα και στέρεα βήματα.
Να συνεχίσουμε στο δρόμο που μας έφερε στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης στην αύξηση των επενδύσεων, των εξαγωγών, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, της ανάπτυξης. Και αυτό μπορεί να το επιτύχει μόνο μια κοινοβουλευτικά αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σταύρος Καλαφάτης

Υφυπουργός Εσωτερικών

Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης

Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πανικός στην Καβάλα όταν μωρό κλειδώθηκε στο αμάξι

evosmos

Ρούλα Κορομηλά: «Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα αφού μπορούν»

evosmos

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ- Πηδούν από το βαγόνι για να σωθούν

evosmos

Leave a Comment