ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Η σταθερότητα αποτελεί εθνική αναγκαιότητα.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου

Έχουμε, όπως ολόκληρη η Ευρώπη, έναν πολύ δύσκολο χειμώνα μπροστά μας. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα κύμα ακρίβειας που η ήπειρός μας δεν έχει δει τον τελευταίο μισό αιώνα. Οι πιο αδύναμοι, αλλά και η μεσαία τάξη, περιέρχονται σε δύσκολη θέση. Και οφείλουμε -όπως ήδη κάνουμε- να εξαντλήσουμε και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ για τη στήριξή τους. Είναι υποχρέωσή μας και θα ανταποκριθούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Έχουμε ταυτόχρονα, μπροστά μας, τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις και οφείλουμε να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση. Επιδιώκουμε τον διάλογο, αλλά στη βάση του Διεθνούς Δικαίου. Δίνουμε έμφαση στην αποτροπή αλλά είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αποκρούσουμε κάθε πρόκληση.

Οι καιροί απαιτούν ενότητα και εθνική ομοψυχία. Μακριά από διχασμούς και εντάσεις που αποδυναμώνουν το Έθνος. Με έμφαση τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, όσο και στις απειλές που εκτοξεύουν άσπονδοι γείτονες. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

Σταύρος Καλαφάτης
Υφυπουργός Εσωτερικών – Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ “100” ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ! ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕ!

evosmos

Νέα κακοκαιρία μέσα στο καλοκαίρι: Βροχές, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας ως και 6 βαθμούς

evosmos

Μάτι Αττικής: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε 3 φορές σκύλο και μετά τον παράτησε

evosmos

Leave a Comment