ΚΟΣΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν Αφγανό που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Το περιστατικό σημειώθηκε σε προάστιο του Παρισιού – Οι αστυνομικοί έκαναν περιπολία με ποδήλατα
Αστυνομικοί σκότωσαν σήμερα έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι στο Λα Κουρνέβ, προάστιο του Παρισιού, αφού, σύμφωνα με την αστυνομία, «απείλησε» τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την εισαγγελία του Μπομπινί.

Αυτός ο άνδρας «γεννήθηκε στο Αφγανιστάν», έγινε γνωστό από την εισαγγελία, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Γύρω στις 16.30 τοπική ώρα (17.30 ώρα Ελλάδας), αστυνομικοί, που έκαναν περιπολία με ποδήλατα, αντιλήφθηκαν τον άνδρα που ήταν οπλισμένος με ένα «μεγάλο μαχαίρι», αναφέρει η αστυνομική διεύθυνση της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο άνδρας «απείλησε» και «όρμησε» εναντίον των αστυνομικών, συμπληρώνει η αστυνομική διεύθυνση, που διευκρινίζει ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν «πολλές φορές».

«Κανένα σενάριο δεν αποκλείεται, όμως εκ των προτέρων δεν διατυπώθηκαν φράσεις τρομοκρατικού χαρακτήρα», επισημαίνει μια άλλη αστυνομική πηγή. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μ.Τσαβούσογλου: «Δύο κράτη στην Κύπρο – Δεν θα υπάρξουν κυρώσεις από ΕΕ – Η Ελλάδα θα συρθεί σε διάλογο»

evosmos

ΦΟΒΕΡΟ! Πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο αποκαλύπτει δύο ανατριχιαστικά δεδομένα και ένα περίεργο

evosmos

Ελληνοτουρκικά: Έπεσε σε… τείχος ο Ερντογάν – Όλο το διπλωματικό παρασκήνιο

evosmos

Leave a Comment