ΕΛΛΑΔΑ

Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη της Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ενώπιον δικαστών και ενόρκων θα βρεθεί στις 9 Ιανουαρίου 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να δικαστεί για την ανθρωποκτονία αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης, υπόθεση για την οποία προφυλακίστηκε.

Η δίκη της προφυλακισμένης μητέρας προσδιορίστηκε και θα διεξαχθεί ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το βούλευμα που εκδόθηκε για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, η 33χρονη μητέρα είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την πρωτότοκη κόρη της και πάλι με κεταμίνη – και όχι προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο – μέσα στο νοσοκομείο των Πατρών, τον Απρίλιο του 2021, καθιστώντας την τετραπληγική.

Οι δικαστές οδηγήθηκαν σε αυτή την κρίση, βασιζόμενοι στις καταθέσεις γιατρών και ειδικών. Στο σκεπτικό του βουλεύματος που εξέδωσαν, κατά πληροφορίες, υπογραμμίζουν ότι ο αποκλεισμός της μύτης και του στόματος δεν είναι πρόσφορος τρόπος ώστε να προκληθεί ανακοπή.

Αυτό που έγινε στο νοσοκομείο των Πατρών, όπως αναφέρει το βούλευμα, είναι ότι η 33χρονη μητέρα χορήγησε στην κόρη της μη επακριβώς ταυτοποιήθησα ουσία, κατασταλτική του κεντρικού νευρικού συστήματος, με πιθανότητα που αγγίζει τη βεβαιότητα η ουσία αυτή να είναι κεταμίνη. Η συγκεκριμένη ουσία, όπως δέχεται το βούλευμα, συγκαταλέγεται σε εκείνες που είναι ικανές να προκαλέσουν ανακοπή. Η κεταμίνη ευθύνεται, κατά τους δικαστές, για την πτώση των αφίξεων και μηδενισμό του κορεσμού στο οξυγόνο .

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ: Δείτε πώς «πενθούσαν» οι γονείς δύο μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας [ΦΩΤΟ]

evosmos

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της»: Σύζυγος Βιομήχανου «λάδωσε» την Έφη για να καταστρέψει την Ιωάννα

evosmos

ΕΜΕΤΟΣ! Χαμός στο Fame Story: Αρνήθηκε να φορέσει φούστα και η Κατσαΐτη τον έδιωξε (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment