ΕΛΛΑΔΑ

Στολίζετε λάθος τα λαμπάκια στο δέντρο τόσα χρόνια: Πρέπει να τα βάζετε κάθετα! Έγινε viral αυτό το βίντεο

Εάν έχετε ένα τεχνητό δέντρο, μπορεί να είστε τυχεροί και να έχει ήδη τοποθετημένα λαμπάκια πάνω στα κλαδιά του. Εάν έχετε ένα αληθινό δέντρο, σίγουρα θα χρειαστεί να βάλετε μόνοι σας τα λαμπάκια στο δέντρο.

Όταν σκεφτόμαστε να βάλουμε φωτάκια σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πάντα αποδεχόμασταν ως τον σωστό τρόπο να το κάνουμε. Πρώτον, τα φώτα είναι το πρώτο πράγμα που βάζεις στο δέντρο. Μην βάζετε τα υπόλοιπα στολίδια πριν να ανάψετε τα φώτα.

Επίσης, πάντα πιστεύαμε ότι ο σωστός τρόπος για να κρεμάσουμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια ήταν να ξεκινήσουμε από την κορυφή του δέντρου και να τα τυλίξουμε γύρω του κατεβαίνοντας στο δέντρο.

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι ανέκαθεν βάζαμε τα λαμπάκια οριζόντια. Αποδεικνύεται ότι το κάναμε λάθος!
Σύμφωνα με ένα viral βίντεο στο TikTok, ο σωστός τρόπος για να βάλετε τα λαμπάκια σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι να τα βάλετε κάθετα!
Μια γυναίκα στο TikTok, εξήγησε ότι ήταν δουλειά της να κρεμάει τα φωτάκια σε χριστουγεννιάτικα δέντρα σε μαγαζιά κι εμπορικά κέντρα.

Εξήγησε ότι όχι μόνο το να ανάβεις τα φώτα κατακόρυφα σημαίνει ότι χρησιμοποιείς λιγότερα λαμπάκια, αλλά διευκολύνει επίσης να τα βγάλεις αν τύχει να καούν και χρειαστεί να αντικατασταθούν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς να βάζετε κάθετα τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας:

 

 

 

Σε ορισμένους χρήστες του TikTok άρεσε αρκετά η μέθοδος αυτή και την δοκίμασαν και οι ίδιοι:

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δώσαμε, δώσαμε, δώσαμε… Πόσο πια; – Έξαλλος ο Άδωνις με την αχαριστία του λαουτζίκου

evosmos

Ομάδα ΒΕΑΜ- φοιτητές του ΑΠΘ μπαίνουν δυναμικά στον χώρο της έρευνας στην τεχνολογία της διαστημικής

evosmos

Nεκρός ψαροντουφεκάς στην Ιεράπετρα – Είχε πάει για ψάρεμα με τον φίλο του

evosmos

Leave a Comment