LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Στον τάφο του δολοφονημένου πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη, στην Καβάλα βρέθηκε ο γιος του Μπάμπης

Στον τάφο του δολοφονημένου πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη, στην Καβάλα βρέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες πρώτη φορά ο γιος του Μπάμπης, έχοντας φυσικά την απόλυτη υποστήριξη και από τη μητέρα του Αγγελική Ηλιάδη, η οποία τον συνόδευε.
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να μάθει κανείς το παραμικρό, ο νεαρός Μπάμπης Λαζαρίδης ένιωσε την ανάγκη πλέον να εκπληρώσει την επιθυμία που είχε μέσα του από τότε που κατάλαβε τι πάει να πει ζωή:

Να ανάψει το καντηλάκι του πατέρα του, καθώς δεν πρόλαβε να χαρεί όπως τα άλλα παιδιά τον μπαμπά του, αφού ο Μπάμπης Λαζαρίδης δολοφονήθηκε όταν εκείνος ήταν μόλις 3,5 ετών. Να του πει αυτά που ήθελε, χωρίς να είναι κανείς άλλος μπροστά. Έτσι και έγινε!

Όσα λέει η γιαγιά του και μητέρα του επιχειρηματία Μαρία Λαζαρίδη είναι ανατριχιαστικά: «Είχα να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του, το 2008. Πριν από 15 ολόκληρα χρόνια. Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω μια φωνή να μου λέει: “Γιαγιά, είμαι ο Μπάμπης, ο εγγονός σου”.

Όταν τον άκουσα, ανατρίχιασα, γιατί είχα πολλά χρόνια να τον ακούσω. Μου λέει: “Θα έρθω στην Καβάλα να σε δω και να πάω και στο μνήμα του μπαμπά”. Πράγματι, έρχονται με την Αγγελική μόλις είχε σουρουπώσει. Τρελάθηκα!

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Με αγκαλιάζει, με φιλάει και αρχίζει να με ρωτάει για τον πατέρα του. Συνεχόμενες ερωτήσεις για τον πατέρα του. “Γιαγιά, ο μπαμπάς μου πώς δολοφονήθηκε;” ήταν η πρώτη ερώτηση που μου έκανε.

Σάστισα, γιατί δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Του απάντησα, λοιπόν: “Δεν μπορώ να σου πω κάτι, γιατί δεν ξέρω. Ρώτα τη μαμά σου, γιατί ήταν κοντά του εκείνο το βράδυ”. Τα μάτια μου βούρκωσαν πολλές φορές, γιατί είχα μεγάλη ανάγκη και επιθυμία να το δω αυτό το παιδί, το οποίο είναι παιδί του παιδιού μου».

Όπως λέει η 84χρονη σήμερα Μαρία Λαζαρίδη, όλοι μαζί πήγαν στο νεκροταφείο, όμως επειδή είχε βραδιάσει, είχαν κλείσει όλα στο κοιμητήριο και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν λουλούδια και κεριά που ήθελαν. «Πήγαμε στο μνήμα, προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και γυρίσαμε σπίτι».

«Το αποφάσισε μόνος του»
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο νεαρός Λαζαρίδης ήταν ο ίδιος που ζήτησε από τη μητέρα του να βρεθεί στο μνήμα του πατέρα του, με σκοπό να ενώσει όλα τα κομμάτια του οικογενειακού παζλ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός Μπάμπης Λαζαρίδης βρίσκεται στον τάφο του πατέρα του, και αυτό γιατί πλέον ενηλικιώθηκε και μπορεί να παίρνει αποφάσεις μόνος του.

Άλλωστε, η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια από τη δολοφονία Λαζαρίδη είχε προσπαθήσει και είχε καταφέρει να έχει μακριά από οτιδήποτε άσχημο τον πρωτότοκο γιο της. Μια μάνα υπερπροστατευτική, που έδωσε τα πάντα για το μεγάλωμα των δύο γιων της!

Ωστόσο, οι επαφές της 84χρονης γιαγιάς του Μαρίας Λαζαρίδη και του εγγονού της Μπάμπη δεν σταμάτησαν από τότε που βρέθηκαν. «Μιλάμε αρκετές φορές στο τηλέφωνο. Του είπα, μάλιστα: “Μπάμπη μου, το σπίτι αυτό είναι του πατέρα σου. Μη μας ξεχνάς, να έρχεσαι όποτε θέλεις, να μάθεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν ο πατέρας σου”».

Η Αγγελική Ηλιάδη με τον Μπάμπη Λαζαρίδη στο καμαρίνι
Η ιστορία και η εκτέλεση του επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Μπάμπη Λαζαρίδη για πολλά χρόνια απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς έως σήμερα δεν έχουν βρεθεί οι εκτελεστές του αλλά και τα κίνητρα της δολοφονίας του.

Τον Νοέμβριο του 2007 ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε δώσει μία προφητική συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο επιχειρηματίας φοβόταν και είχε σχεδόν αντιληφθεί τι θα του συνέβαινε 13 μήνες αργότερα.

Ήταν Δεκέμβριος του 2008, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια, με την οποία διατηρούσε σχέση εκείνο το διάστημα, έβγαιναν από ξενοδοχείο στη Βούλα, στο οποίο διέμεναν, και ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του, όταν δύο άγνωστοι επιτέθηκαν στον επιχειρηματία και τον «γάζωσαν» με ένα καλάσνικοφ.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ημέρα Παρασκευή, έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν, στην οδό Αλκυονιδών 1. Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια μόλις είχαν βγει από το ξενοδοχείο και μπήκαν στο πολυτελές τζιπ μάρκας BMW του Λαζαρίδη, όταν δέχτηκαν επίθεση από δύο αγνώστους, που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας.

Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν κρυμμένοι μέσα σε πρασιά απέναντι από το ξενοδοχείο και μόλις είδαν το ζευγάρι το πλησίασαν γρήγορα και ο ένας γάζωσε τον 40χρονο με όπλο καλάσνικοφ. Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Λαζαρίδης δέχθηκε σε όλο το σώμα τουλάχιστον είκοσι σφαίρες, ενώ η Ηλιάδη τραυματίστηκε στο πόδι και νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η τραγουδίστρια σχεδόν ποτέ δεν μίλησε στο παρελθόν με λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ της δολοφονίας, κάτι που την πλήγωνε βαθιά για πολλά χρόνια. Ωστόσο, λίγους μήνες πριν μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το πώς το ξεπέρασε.

«Έγινα λιοντάρι στη ζωή μου για να επιβιώσω και να ξαναβρώ το χαμόγελό μου. Ο χαμός του συντρόφου μου Μπάμπη Λαζαρίδη είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το έχω τοποθετήσει σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει από το μυαλό μου.

Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό ήταν το παιδί μου» εξομολογήθηκε τον περασμένο Μάιο η τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και στα δυο πολυαγαπημένα της παιδιά, τα οποία λατρεύει:

«Με τον γιο μου τον Μπάμπη μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν κοριτσάκι τότε και τώρα πλέον είμαστε φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί και περνάμε τέλεια. Στη συνέχεια ήρθε και ο μικρός μας, ο Βασίλης, και συμπληρώθηκε η οικογενειακή μας ευτυχία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σεισμός τώρα 3,4 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Ελαιόλαδο: Φόβοι ότι η τιμή μπορεί να φτάσει τα 20 ευρώ τον Αύγουστο

evosmos

ΕΜΕΤΙΚΟΣ: Ο Παύλος Χαϊκάλης για Μίχο – «Φταίει ο Κρόνος, είναι εποχή που θέλει σεξ»

evosmos

Leave a Comment