ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο ο ψευτογιατρός από τα Καλύβια – Εξαπάτησε ασθενείς

Την παραπομπή σε δίκη του αποκαλούμενου ψευτογιατρού από τα Καλύβια, Δ.Τ., ο οποίος φέρεται ότι υποσχόταν σε ασθενείς πως θεραπεύει τη σκλήρυνση κατά πλάκας με βλαστοκύτταρα, αλλά και του Γερμανού ιατρού με τον οποίο συνεργαζόταν, εισηγείται η εισαγγελέας Πρωτοδικών προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τη Real News.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, η εισαγγελέας προτείνει για τον βασικό κατηγορούμενο να δικαστεί για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού και με παράλειψη κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού και με παράλειψη κατά συρροή, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αλλά και για απάτη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς από τη δράση του αποκόμισε οικονομικό όφελος 1,2 εκατ. ευρώ. Ακόμη, χαρακτηρίζει απολύτως αναγκαία την παρουσία στη δίκη του Γερμανού ιατρού, καθώς υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για τις εις βάρος του κατηγορίες.

Θύματα του ψευτογιατρού
Τουλάχιστον 20 ασθενείς αλλά και συγγενείς τους καθώς κάποιοι έφυγαν από τη ζωή, κατέθεσαν στις Αρχές. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, ο κατηγορούμενος Δ.Τ. χρησιμοποιούσε ιατρικούς τίτλους και ειδικότητες που δεν κατείχε, παρουσίαζε τον εαυτό του ακόμη και ως νευρολόγο, ενώ ήταν φυσικοθεραπευτής, ενώ παρουσίαζε τον Γερμανό ιατρό Γενικής Χειρουργικής ως γενετιστή ή νευρολόγο.

Ακόμη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υποσχόταν στους ασθενείς, εκ των οποίων οι περισσότεροι έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας, ότι μπορεί να τους θεραπεύσει ή τουλάχιστον να υπάρξουν θεαματικά αποτελέσματα.

«Τα έχουμε θεραπεύσει εδώ και καιρό, δεν υπάρχουν… Εγώ θα σε κάνω καλά, μην ακούς τους γιατρούς», έλεγε ο Δ.Τ. στους ασθενείς του, σύμφωνα με τις καταθέσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ήδη διαγνωθείσες θεραπευτικές του ικανότητες, ο φυσικοθεραπευτής Δ.Τ. φέρεται ότι διέδιδε πως μεταξύ των ασθενών που είχε βοηθήσει με την επαναστατική θεραπεία με τα πεπτίδια και τα βλαστοκύτταρα ήταν πολιτικοί, καλλιτέχνες και αθλητές.

Στο απολογητικό του υπόμνημα, πάντως, ο Έλληνας φυσικοθεραπευτής, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σφοδρή αντίδραση από Π.Πολάκη για πρόστιμο 300€ από αστυνομικούς σε εργαζόμενο: «Είστε ελεεινοί και απαράδεκτοι»

evosmos

ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ;

evosmos

ΚΟΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!! Μειωμένος τζίρος και επισκεψιμότητα στα εμπορικά στις εκπτώσεις -Τα νοικοκυριά περιστέλλουν δαπάνες λόγω κρίσης

evosmos

Leave a Comment