ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο πλευρό γονέων και παιδιών οι παιδαγωγοί των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κορδελιού Ευόσμου

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ) κ. Όλγα Αθανασιάδου Νέδου ευχαριστεί θερμά τις παιδαγωγούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα της ισχύς των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζουν το έργο της έμπρακτης στήριξης γονέων και παιδιών.

Παρά το γεγονός ότι οι παιδικοί σταθμοί παραμένουν κλειστοί, οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών είναι συνεχώς δίπλα στις οικογένειες και στα μικρά παιδιά, παρέχοντας εξ αποστάσεως συμβουλευτική και όχι μόνο υποστήριξη, και προσφέροντας δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, ώστε η παραμονή τους στο σπίτι να είναι ευχάριστη και εποικοδομητική.


“Διατηρώντας την καθημερινή επαφή τους με τα παιδιά και τους γονείς, οι παιδαγωγοί μας δίνουν το παρόν σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, προετοιμάζοντας ένα πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που είναι ανάγκη να παραμείνουν όλοι στο σπίτι” τονίζει η Πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ κ. Αθανασιάδου Νέδου, συγχαίροντας όλο το προσωπικό των παιδικών σταθμών για την υπεύθυνη στάση του απέναντι στα μέλη των παιδικών σταθμών.


Σημειώνεται ότι οι παιδαγωγοί έρχονται καθημερινά σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς και τα παιδιά, ενώ τροφοδοτούν με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό τη σελίδα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κορδελιού Ευόσμου στο Facebook (fb: Παιδικοί Σταθμοί Κορδελιού – Ευόσμου) για δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ο ΕΟΔΥ έστειλε τα επιδημιολογικά στοιχεία που ζήτησε ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

evosmos

«Όσοι μένουμε κοντά στα ΕΛΠΕ δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε»

evosmos

Αυτοκινητοπομπή από το Κορδελιό μέχρι τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία και τη ρύπανση (vid)

evosmos

Leave a Comment