ΕΛΛΑΔΑ

«Στο σφυρί» ξανά το σπίτι του Βασίλη Τσιάρτα

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει ξανά σε λίγες μέρες η πολυτελής κατοικία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Καλογρέζας και ανήκει στον Τσιάρτα από το 2002.

Συγκεκριμένα ο νέος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024 με επισπεύδουσα τη Cepal, ενώ η περιπέτεια για τον Βασίλη Τσιάρτα ξεκίνησε το 2018. Από τότε έχουν γίνει άλλοι δύο πλειστηριασμοί που υπήρξαν άγονοι, ενώ ο τελευταίος του Νοεμβρίου ανεστάλη.

Να σημειωθεί πως η τιμή πρώτης προσφοράς έχει αυξηθεί στο 1,815 εκατ. ευρώ, από 1,06 εκατ. ευρώ που ήταν στους προηγούμενους πλειστηριασμούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκ στις φυλακές της Κω: 33χρονος κατήγγειλε ότι τον βίασαν δύο αλλοδαποί κρατούμενοι

evosmos

Ελένη Βιτάλη: Το πραγματικό όνομα, η καταγωγή, η φυλάκιση για οπλοκατοχή, ο έρωτας με οδηγό ταξί & η εξάρτηση

evosmos

Αισχρή σειρά του Netflix διαγράφει το Έπος του 1940! Ούτε οι ΝΑΖΙ δεν τα έλεγαν αυτά…

evosmos

Leave a Comment