ΕΛΛΑΔΑ

Στράτος Σιμόπουλος: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

Ανάρτηση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Στράτου Σιμόπουλου, με αφορμή την απόφαση του ΣΤΕ για το σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Το ΣΤΕ απέρριψε την προσφυγή για το σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης και η μόνη βιώσιμη λύση για να έχουμε εκεί ένα σταθμό-μουσείο, μετά την απόσπαση και την επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων, θα αρχίσει άμεσα να υλοποιείται. Η απόφαση αυτή αποτελεί δικαίωση όλων όσων από την αρχή είχαμε ταχθεί υπέρ της συγκεκριμένης λύσης και φυσικά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ακρίβεια: «Αλμυρή» η τιμή της φέτας – Φτάνει μέχρι και 15 ευρώ το κιλό

evosmos

Κορωνοϊός: Νεαρός θετικός στον ιό το έσκασε από τον Ευαγγελισμό

evosmos

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΟΜΑ ΣΕ 35ΧΡΟΝΗ. ΕΜΒΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΥΡΑΝ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ…400 ΜΕΤΡΑ!

evosmos

Leave a Comment