ΕΛΛΑΔΑ

Στράτος Σιμόπουλος : “ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΔΗΛΩΣΗ

«Το Προεδρικό Διάταγμα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ («Νέα Τούμπα») έχει πλέον εγκριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ τηρείται, με την συμπερίληψη, μάλιστα, στο τελικό κείμενο και των πραγματοποιούμενων αναπλάσεων στην περιβάλλουσα περιοχή του γηπέδου.

Η έγκριση από το ΣτΕ του Π.Δ. αποτελεί άλλη μια απόδειξη του έντονου ενδιαφέροντος της κυβέρνησης για τη Θεσσαλονίκη και έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς θετικών εξελίξεων σε θέματα άλλων υποδομών της πόλης (υπερυψωμένη περιφερειακή, αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, ανάπλαση ΔΕΘ, προαστιακός σιδηρόδρομος, κλπ).

Ο ΠΑΟΚ, μπορεί πλέον να αποκτήσει ένα γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών, οι οποίες να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της FIFA/UEFA.

Ταυτόχρονα, η περιοχή της Τούμπας αποκτά ένα υπερτοπικό πυρήνα αναψυχής, πολιτισμού, εκδηλώσεων, εστίασης και γενικότερα έναν πόλο έλξης τουριστικού ενδιαφέροντος.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το ζευγάρι της χρονιάς: Ο Κώστας 41 κι η Παρασκιώ 82!

evosmos

Συγκλονιστική απόφαση της πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας Β.Καραχάλιου: «Αλλάζω σημαία – Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης»

evosmos

Θέμης Αδαμαντίδης: Όσα δήλωνε έναν μήνα πριν για τη Βαρβάρα Κίρκη που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

evosmos

Leave a Comment