ΕΛΛΑΔΑ

“ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ” ΖΗΤΗΣΕ Ο 69ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ- ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ – Ο,ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

Μετανιωμένος για την δολοφονία του γαμπρού του φέρεται να εμφανίστηκε στην διάρκεια της χθεσινής απολογίας του ο 69χρονος, ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σήκωσε την καραμπίνα και τον σκότωσε στην αυλή του σπιτιού τους στην Αγία Βαρβάρα.

Με πληροφορίες που έρχονται στο φως ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, φέρεται να ζήτησε «συγνώμη» από τα εγγόνια του που τους στέρησε τον πατέρα τους και ισχυρίστηκε πως αν γυρνούσε πίσω το χρόνο δεν θα προχωρούσε στο έγκλημα.

Ο δράστης επιβεβαίωσε ότι με το 57χρονο θύμα δεν είχαν καλές σχέσεις. Μάλιστα, υποστήριξε πως τα εγγόνια του είχαν πέσει θύμα ασέλγειας από τον πατέρας τους και τον φοβούνταν!

«Ο Τ… είχε περίεργη συμπεριφορά προς τα παιδιά, τα θώπευε. Βλέπαμε και τα εγγόνια μας να φοβούνται τον πατέρα τους».

Το φονικό
Σχετικά με το έγκλημα φέρεται να είπε:

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε “θα σε αφανίσω, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος”. Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία».

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο»
Αρνήθηκε ότι είχε προσχεδιάσει την δολοφονία του 57χρονου γαμπρού του ο 69χρονος από την Αγία Βαρβάρα ο οποίος τον σκότωσε με καραμπίνα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια, της απολογίας του η οποία κράτησε περίπου 4 ώρες, ο δράστης ανέφερε πως δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα αλλά βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως με το θύμα δεν είχαν καλές σχέσεις και πως ο 57χρονος τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε. Την μοιραία μέρα, είπε, πως ο γαμπρός του τον έβρισε και του επιτέθηκε λεκτικά. Τις άσχημες σχέσεις με τον 57χρονο επιβεβαίωσε και η σύζυγός του δράστη.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη είπε πως δεν ώθησε στον φονικό τον άντρα της. «Είμαι αθώα, δεν ήμουν εκεί. Έπειτα πήγα για να τον συνοδέψω στο αστυνομικό τμήμα», φέρεται να δήλωσε.

«Τον έφαγα σαν μπεκάτσα!»
Την δολοφονία περιέγραψε με τον δικό της τρόπο η σύζυγος του θύματος η οποία την άκουσε από το τηλέφωνο!

«Όλα έγιναν άνευ αιτίας. Ο πατέρας μου ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Την ώρα του φονικού μιλούσα με τον σύζυγό μου στον τηλέφωνο. Πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια. Η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου «πού πας με τον ψυχάκια». Όταν έμπαινε ο σύζυγός μου στην είσοδο της πολυκατοικίας άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει «Ρίξτου, ρίξτου». Τότε άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει».

Στη συνέχεια, σοκαρισμένη, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει το όνομα του συζύγου της ενώ άκουσε τον πατέρα της να λέει «σε έφαγα σαν μπεκάτσα…».

Τους ισχυρισμούς του 69χρονου αντικρούει ο γιος του τονίζοντας σε δηλώσεις του πως ο πατέρας του είχε προσχεδιάσει το έγκλημα!

Συγκεκριμένα ανέφερε στο Mega:

«Οι γονείς μου είχαν γίνει παρεμβατικοί στη ζωή της αδερφής μου. Ο πατέρας μου θεωρώ ότι το είχε προαποφασίσει να σκοτώσει το θύμα και γι’ αυτό έφερε και το όπλο από τη Σπάρτη. Η δε μητέρα μου θεωρώ ότι ενίσχυσε την απόφασή του με την προτροπή και τη συμπεριφορά της».

Και συνέχισε:

«Όσες φορές μιλούσα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο άκουγα τη μητέρα από μέσα σαν υποβολέα. Ο πατέρας μου τελευταία φορά πήγε στη Σπάρτη τον Σεπτέμβρη του 2023. Οι γονείς εκεί μένουν το περισσότερο διάστημα, επιστρέφουν, δημιουργούν προβλήματα για 5-6 ημέρες και ξαναφεύγουν. Τελευταία φορά επέστρεψαν στις 13 Φεβρουαρίου. Περίμεναν την αδερφή και τον γαμπρό μου στην είσοδο της πολυκατοικίας για να τους βρίσουν.

Γνώριζαν το πρόγραμμα της αδερφής μου και ήξεραν ότι θα λείπει στη Σπάρτη. Ομοίως, γνώριζαν ότι ο αδερφός μου Σάββατο βράδυ ή εργάζεται ή θα είναι έξω. Επίσης γνώριζαν ότι τα ανήλικα παιδιά του θύματος τα κρατάω εγώ με τη σύζυγό μου γιατί το θύμα συνήθιζε να βγαίνει για δουλειές του σπιτιού. Ήξεραν δηλαδή ότι μπορούσαν να τον βρουν μόνο του στην είσοδο του σπιτιού όπως και έγινε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκαριστική καταγγελία! 7χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου!

evosmos

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

evosmos

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας

evosmos

Leave a Comment