LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινεί ο Δημήτρης Λάλος για την πατρότητα: «Ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια της κόρης μου» (video)

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, «Σασμός», τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι σκέφτεται να γράψει το δικό του έργο κάποια στιγμή.

Όσα αποκάλυψε
«Στο θέατρο έχω περάσει από όλα τα στάδια. Έχω υπάρξει και θεατράρχης, θεατρώνης, θιασάρχης, σκηνοθέτης, ηθοποιός. Έχω δουλέψει στο μπαρ του θεάτρου, έχω δουλέψει στο ταμείο, έχω κάνει ταξιθεσία. Κάπως το κυκλώνω το όλο πράγμα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

«Νομίζω ότι το επόμενο πράγμα θα έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου concept, το οποίο να έχει να κάνει με την τηλεόραση ή ίσως το σινεμά. Δηλαδή να γράψω ένα έργο, να δημιουργήσω, να γεννήσω την ίδια την ιδέα. Αυτό νομίζω ότι είναι το επόμενο που θέλω να κάνω», πρόσθεσε.

Επίσης, παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση της κόρης του, άλλαξε ριζικά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου, ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Νιώθω ότι φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή, όπου τα έχεις δει όλα. Έχεις χαρεί, λυπηθεί, έχεις ζήσει. Όταν εμφανίζεται ένα παιδί όλα επαναλαμβάνονται και αρχίζεις να βλέπεις μέσα από τα μάτια του, το θαυμαστό».

Και στη συνέχεια είπε: «Με τον ερχομό του παιδιού δεν υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς μέσα μου. Περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος, θα μπορούσα να κάθομαι ώρες σε ένα μπαλκόνι και να νιώθω μόνος μου. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς έχει φύγει πια. Υπάρχει ένας άνθρωπος κάπου που είναι μαζί μου».

Ως προς τη σύζυγό του, την Έλενα Μαυρίδου, ανέφερε: «Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα».

«Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λάλος.

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο» είπε στο τέλος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ;;; Επίσπευση του χρονοδιαγράμματος για τα Ελληνικά Rafale θέλει η Αθήνα…

evosmos

Πετρέλαιο θέρμανσης: Δείτε τα ποσά – Ποια τα εισοδηματικά κριτήρια

evosmos

Η απάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες». Τι αναφέρει για το βίντεο με την πρώην σύντροφό του

evosmos

Leave a Comment