ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει κτηνοτρόφος: «Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι ένας Έλληνας που ζω στην παραμεθόριο. Το επάγγελμά μου είναι κτηνοτρόφος. Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι. Εδώ είναι ο κόσμος να μιλήσει. Δεν θέλουν να ισορροπήσουν την κατάσταση εδώ. Ότι περνάμε καλά. Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει», είπε ο κτηνοτρόφος μιλώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Εγώ είμαι απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι φασίστας γιατί αγαπάω την πατρίδα και την οικογένεια. Γιατί με βαπτίσανε δεξιό. Εγώ είμαι Έλληνας και θέλω από τον πρωθυπουργό να κοιτάξει τον Έλληνα. Να φάμε ρε πρόεδρε. Τι είναι αυτά τα χάλια μας; Μπορούμε να πληρώσουμε πετρέλαιο; Μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα; Μπορούμε να πληρώσουμε ζωοτροφές; Τι μπορούμε να πληρώσουμε ρε πρόεδρε;» αναρωτήθηκε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στράτος Σιμόπουλος: ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

evosmos

Τραγωδία στην Κω: «Έπαιζε με τα αδέρφια του και χτύπησε για αυτό είχε μώλωπες», λέει η γιαγιά

evosmos

Μάρω Κοντού: «Είμαι ένα Kopιτσάκι 87 ετών, κάθε πρωί φτύvω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, νιώθω πανευτυχής»

evosmos

Leave a Comment