ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΟΝΙΚΟ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ- Ο ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ

Το διπλό έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς ούτε ο πατέρας του, αλλά ούτε και κανείς από το χωριό του, μόνο ελάχιστοι άνθρωποι από τον στενό οικογενειακό κύκλο, πήγαν στην κηδεία του 56χρονου που σκότωσε την 31χρονη πρώην σύντροφο του και το μόλις 10 μηνών μωρό τους και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε ο ιερέας ήθελε να ψάλλει αλλά πήρε εντολή από τον δεσπότη.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι το γραφείο τελετών αρνήθηκε να μεταφέρει την σορό του 56χρονου με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ένα περιπολικό.

Λίγο πριν τις 17:00 χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η κηδεία του αυτόχειρα και δολοφόνου στην Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος προχθές το πρωί πριν δώσει τέλος στη ζωή του, σκότωσε, με μονόκαννο όπλο, την 31χρονη μητέρα του παιδιού του και το 10 μηνών βρέφος τους.

Η κηδεία της 31χρονης και του βρέφους θα γίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Γερμανία κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του θύματος.

ΠΗΓΗ: KAVALA NEWS

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: 34χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή εκνευρίστηκε με το κλάμα του μωρού τους – «Ήταν μια κακή μέρα», είπε η γυναίκα του!

evosmos

Οι κατηγορίες ασφαλισμένων που μπορούν να συνταξιοδοτηθούν πριν τα 62 έτη

evosmos

Qatargate: Τα οικονομικά σχέδια Εύας & Μανταλένας για το μέλλον – Ο «ανώριμος» Τζόρτζι «έπαιζε με τη φωτιά»

evosmos

Leave a Comment