ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Βόλο – Μωρό κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο

Στο γεγονός ότι μια γυναίκα οδηγός κλειδώθηκε έξω από το αυτοκίνητό της, ενώ το μωρό της, ηλικίας μηνών ήταν στο όχημα, οφείλεται η κινητοποίηση της Αστυνομίας χθες το απόγευμα στον Βόλο.

Η 40χρονη γυναίκα, βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το μωρό της, όταν βγήκε για κάποιο λόγο και στη συνέχεια δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς το όχημα είχε κλειδώσει.

Στο σημείο Άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν σταμάτησαν να δουν τι είχε συμβεί, αλλά ευτυχώς, η περιπέτεια για το μωρό είχε αίσιο τέλος.

Η γυναίκα τηλεφώνησε, στο σημείο λίγο αργότερα πήγε άλλο άτομο που της έδωσε τα δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου, με τα οποία άνοιξε, ενώ το παιδάκι ήταν καλά και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υπόθεση “Τεμπών” – Απίστευτες καταγγελίες από την κ.Μαρία Καρυστιανού: “Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μου είπε να μην σκαλίζω την υπόθεση”

evosmos

Τα 4 ελληνικά νησιά που φιγουράρουν ανάμεσα στα 25 καλύτερα του κόσμου για διακοπές

evosmos

ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Η ΤΖΑΚΡΗ!!! Οι παραγωγοί της Πέλλας κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τις ζημιές και η “γυρολόγος” βουλευτίνα κάνει καμπάνια

evosmos

Leave a Comment