ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι με πλαστές ελληνικές ταυτότητες

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και τουρκικές στρατιωτικές ταυτότητες
«Συναγερμός» σήμανε λίγο πριν από τις 20:00 όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τρεις Τούρκους να έχουν στην κατοχή τους πλαστές ελληνικές ταυτότητες. Στην κατοχή τους είχαν ακόμη πολιτικές αλλά και στρατιωτικές ταυτότητες της Τουρκίας, μετέδωσε η ιστοσελίδα Law and Order.

Τα τρία άτομα κρίθηκαν ύποπτα από τους αστυνομικούς όταν τους είδαν να κινούνται στην περιοχή, τους υπέβαλαν σε έλεγχο, εντοπίζοντας στην κατοχή τους τις πλαστές ελληνικές ταυτότητες.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται, αν ταυτότητες με τα τουρκικά στοιχεία είναι γνήσιες ή πλαστές.

Οι Τούρκοι μεταφέρθηκαν άμεσα στην Υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κολωνός – Σε τραγική κατάσταση η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο: Βλέπει εφιάλτες και αρνείται να πάει σχολείο! Καμία ψυχολογική υποστήριξη στο άτυχο κορίτσι!

evosmos

Kρήτη: Καταγγελία για ασέλγεια σε 9χρονο από στενό συγγενικό του πρόσωπο

evosmos

Ευρωπαϊκή Ένωση: Ανώτατο όριο τα 10.000 ευρώ για πληρωμές σε μετρητά

evosmos

Leave a Comment