Αστυνομικός που υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών συνελήφθη από συναδέλφους του της Ομάδας ΔΙΑΣ, το βράδυ της Πέμπτης (28/05) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, μετά από τυχαίο έλεγχο καθώς η μηχανή που οδηγούσε δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.
Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δύο πιστόλια γκλοκ, 262 φυσίγγια, 8.000 ευρώ, σπρέι πιπεριού και δύο μαχαίρια.
Ο αστυνομικός συνελήφθη και την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που εξετάζει πιθανή εμπλοκή του συλληφθέντα υπαστυνόμου σε κύκλωμα εκβιαστών καθώς τα ευρήματα και κάποια άλλα στοιχεία δείχνουν ότι ενδεχομένως να είναι μέλος μιας τέτοιας εγκληματικής ομάδας.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
