ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στα Σκόπια ο 21χρονος Πακιστανός φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας

Το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε άγρια στο Περιστέρι που το είχε μαζί του ο φερόμενος ως δράστης, αλλά και η συνεργασία των αστυνομικών αρχών Ελλάδας και Σκοπίων οδήγησαν στην σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού που καταζητείτο από την πρώτη στιγμή για το έγκλημα.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας εντοπίστηκε χθες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας, καθώς αναζητούνταν και εκεί, ύστερα από επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές των χωρών της Βαλκανικής, ύστερα από πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράνομων μεταναστών στα Σκόπια, ανβάμεσα στους οποίους διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο Πακιστανός φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας. Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του είχε αρχίσει όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα Βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως τω Σκοπίων. Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος των Σκοπίων. Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να τον και να τον συλλάβουν.

Ο 21χρονος παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, από όπου θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηράκλειο: Έκρηξη στο επιβατικό πλοίο Blue Horizon– Τέσσερις τραυματίες

evosmos

Έλλη Κοκκίνου: «Μου λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ»

evosmos

Μίλτος Τεντόγλου / Kαλύτερος αθλητής των Βαλκανίων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

evosmos

Leave a Comment