Uncategorized

Συντάξεις: Πότε καταβάλλονται – Δείτε τις ημερομηνίες για κάθε ταμείο

Αρχίζει η ταυτόχρονη πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου
Από σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου, αρχίζει η ταυτόχρονη πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου ανάλογα με τον ΑΜΚΑ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες.

Οι ημερομηνίες που οι συνταξιούχοι θα βρούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα ποσά που τους αναλογούν, διαμορφώνονται ως εξής:

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου σειρά έχουν οι μη μισθωτοί (δηλαδή οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Τέλος, την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γερμανία: Ο Σολτς ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί σύντομα με τον Πούτιν στη Μόσχα

evosmos

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: «Είμαστε σ’ έναν παγκόσμιο πόλεμο. Διεξάγονται μάχες παντού.»

evosmos

Υπό έντονη πίεση ο Μπόρις Τζόνσον – Άλλοι τρεις βουλευτές του ζητούν να παραιτηθεί

evosmos

Leave a Comment