ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα μπουν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου

Στις 26, 29 και 30 Αυγούστου θα καταβάλει ο ΕΦΚΑ τις συντάξεις Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση της Διοίκησης, οι πληρωμές ανά Ταμείο θα γίνουν ως εξής:

Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
Στις 30 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λάρισα: Αγανακτισμένοι πλημμυροπαθείς έκαψαν τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ έξω από τη ΔΟΥ

evosmos

Τι γνωρίζει ο Δημήτρης Σούρας για τον Πατέρα Αντώνιο; Η περίεργη δημόσια έκκληση. «Επειδή μου ήρθε το μήνυμα και ξέρω πού είναι αυτή τη στιγμή…»

evosmos

Απίστευτη δήλωση Βενιζέλου: «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη, ναι στη συνεκμετάλλευση»!

evosmos

Leave a Comment