LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Σόφη Ζαννίνου: “Είμαι 72 και έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μπικίνι. Το κόνσεπτ θα είναι παραλία”

Η Σόφη Ζαννίνου ανταποκρίθηκε με χαλαρή διάθεση στα σκοτεινά ερωτήματα που της έθεσε η Φωτεινή Ψυχίδου στην στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του “Breakfast@star“.

Σόφη Ζαννίνου: Τα όσα απάντησε στις μακάβριες ερωτήσεις
«Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι. Αν θέλουν αν έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία και θέλω να μου τραγουδούν το “Τράβα μπρος”», τόνισε αρχικά αρχικά η γνωστή ηθοποιός .

Επιπλέον, η Σόφη Ζαννίνου δήλωσε πως: «Στην κηδεία μου θα ήθελα να σηκωθώ από την κάσα και να τραγουδήσω το “Έχω στενάχωρη καρδιά”. Θα αργήσει η συντέλεια του κόσμου. Φάτε, πιείτε και ότι αρπάξει…».

Ακολουθεί το απόσπασμα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σφοδρή αντίδραση από Π.Πολάκη για πρόστιμο 300€ από αστυνομικούς σε εργαζόμενο: «Είστε ελεεινοί και απαράδεκτοι»

evosmos

«Λιώνει» για την σύντροφό του ο Αντώνης Καφετζόπουλος – «Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος»

evosmos

Πέθανε ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος

evosmos

Leave a Comment