LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Σύντομα θα είμαστε τρεις» λέει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης – Αγοράζει «παλάτι» για… τα μάτια της Σιακαβάρα

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να διέψευσε τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, επιβεβαίωσε όμως την αγορά ενός ακινήτου στην περιοχή του Ψυχικού.

Σε επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο για το Πρωινό, ο 83χρονος νομικός αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει δικό του ένα μικρό παλάτι 1.100 τετραγωνικών μέτρων.

«Είναι 8 εκατομμύρια ευρώ η αξία του. Θα μείνω με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το σπίτι είναι κατόπιν κοινής μας επιλογής. Έχει και πισίνα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Όταν ρωτήθηκε για το αν ένα σπίτι 1.100 τετραγωνικών μέτρων είναι μεγάλο για μόνο δύο ανθρώπους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Σύντομα θα είμαστε τρεις».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το 5.28′:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι Έλληνες πληρώνουν την 7η ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο

evosmos

Βοσκός & αριστούχος μαθητής: “Φωτεινό” παράδειγμα ο 13χρονος Βασίλης από τη Νάξο, ξυπνάει στις 5 το χάραμα κάθε πρωί

evosmos

Καταγγελία σοκ στην Κρήτη: 53χρονη κακοποιούνταν από το προσωπικό σε δομή για ΑμεΑ!

evosmos

Leave a Comment