ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος οι μετακινήσεις οχημάτων με πινακίδες ΔΟΚ

«Τέρμα» η τζάμπα φιγούρα
Αλλαγές στον τρόπο χρήσης των πινακίδων ΔΟΚ (Δοκιμαστική Κυκλοφορία) που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες στον κλάδο του αυτοκινήτου προκάλεσε η νέα υπουργική Απόφαση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Η τροποποίηση υπουργικής απόφασης σχετικά με τα στοιχεία δοκιμαστικής κυκλοφορίας (ΔΟ.Κ.) αφορά κυρίως στη μετακίνηση του οχήματος από το σημείο άφιξης προς την έδρα της επιχείρησης του δικαιούχου καθώς επίσης και αλλαγές στη χρήση των πινακίδων σε φορτηγά, λεωφορεία αυτοκίνητα και ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα οχήματα.

Έτσι «τελειώνει» η φιγούρα με αυτοκίνητα πολυτελείας που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, των «μαντράδων» και των φίλων των «μαντράδων».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΙΧΟΥ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ! ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ! Η «ΠΕΛΑΤΕΙΑ», ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

evosmos

«Σκοτωμός» για την τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου – Ποιός την έχει και τι θα γίνει

evosmos

Το δράμα της Όλγας: «Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της» – Οργή για την ποινή-χάδι στον νταή της Αργυρούπολης

evosmos

Leave a Comment