ΕΛΛΑΔΑ

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Που βρίσκεται το αγαπημένο του σκάφος, η Αφρόεσσα;

Τι λέει ο άνθρωπος που ναυπήγησε την Αφρόεσσα.

Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή και τις τελευταίες ημέρες οι τηλεοπτικές εκπομπές ασχολούνται με όλες τις λεπτομέρειες της ζωής και της πορείας του. Σήμερα, στο Πρωινό μίλησε ο Ιωάννης Μπασιμακόπουλος, ο άνθρωπος που ναυπήγησε την Αφρόεσσα, το αγαπημένο σκάφος του Τέως Βασιλιά.
«Το είχα παραγγείλει ως δώρο για τη σύζυγό του. Η πρώτη επαφή δεν έγινε από τον ίδιο. Έγινε από δικά του άτομα, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν, να έρθουν στο ναυπηγείο και να μιλήσουν. Στο τέλος φάνηκε ο Κωνσταντίνος. Τα χαρακτηριστικά ήταν καθαρά τρεχαντήρι παραδοσιακό ελληνικό, το οποίο θα μπορεί να φέρει ιστιοφορία.

Φτιάχτηκε το 2006 και μέχρι πριν μία πενταετία κυκλοφορούσε στο Πόρτο Χέλι, δηλαδή πήγαινε παντού. Τέσσερα χρόνια περίπου έχει σταματήσει να κυκλοφορεί. Είναι δεμένο στη μαρίνα της Ζέας και εκεί βρίσκεται ως τώρα», είπε ο ναυπηγός Ιωάννης Μπασιμακόπουλος.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, στη συνέχεια, αποκάλυψε και μια προσωπική του ιστορία με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο και την Αφρόεσσα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έμαθα ότι έχω καρκίvo, του ζήτησα να χωρίσουμε και εκείνος μου έκανε πρόταση γάμου!»

evosmos

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα κύματα «καταπίνουν» το Fast Ferries Andros

evosmos

«Έχω κάνει αλλαγή φύλου»: Δεν «μασάει» τίποτα η Τζόυς Ευείδη – Το είπε & έκλεισε «στόματα» ακόμη και σε ταξιτζήδες

evosmos

Leave a Comment