ΚΟΣΜΟΣ

Τα διδυμάκια που κλαίνε γοερά όταν κοιμούνται χώρια – Το viral video που βλέπουμε ξανά και ξανά

Viral στο TikTok έχει γίνει μια γυναίκα, εξαιτίας ενός βίντεο που δείχνει πώς οι οκτώ μηνών δίδυμοι γιοι της αρνούνται να κοιμηθούν αν δεν είναι στο ίδιο κρεβάτι.

 

Η 27χρονη Μπρένα Γκραντ από τη Μινεσότα, εξήγησε ότι τα δίδυμα Λέιν και Λένοξ δυσκολεύονται να ηρεμήσουν όταν τα τοποθετούν σε ξεχωριστές κούνιες.

Στο βίντεο βλέπουμε πώς τα δύο μωρά ουρλιάζουν μέχρι να κοκκινίσουν, όταν τα αφήνουν να κοιμηθούν μόνα τους και ησυχάζουν μόνο όταν η Μπρένα τα φέρει ξανά κοντά.

 

Δίδυμα αγοράκια κλαίνε γοερά όταν τα βάζουν για ύπνο χώρια -Το viral βίντεο στο TikTok

«Η καρδιά μου έσπασε χωρίζοντάς τους, έτσι τους έβγαλα μετά από λίγα λεπτά που δεν ηρεμούσαν και τους έβαλα στο κρεβάτι τον ένα δίπλα στο άλλο και αποκοιμήθηκαν μέσα σε δύο λεπτά», ανέφερε η νεαρή μητέρα.

Η πρακτική αυτή δεν συνιστάται από την Αμερικανική Ένωση Παιδιατρικής, η οποία λέει ότι πρέπει να αποφεύγεται η κοινή χρήση κρεβατιού μεταξύ των αδελφών.

Η Μπρένα, μητέρα τεσσάρων παιδιών που μοιράζεται την οικογενειακή ζωή με τους 56.000 ακολούθους της στο TikTok, μίλησε για τον δεσμό που μοιράζονται οι δύο μικρότεροι γιοι της.

«Είναι πολύ καταπραϋντικό και ηρεμιστικό για αυτούς να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον, να πιάνονται χέρι χέρι, και είναι απλώς κάτι στο οποίο έχουν συνηθίσει. Ο δεσμός τους είναι κάτι που μόνο ένα δίδυμο μπορεί να καταλάβει. Είναι τόσο απίστευτο να το βλέπω ως μαμά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά. Είπε επίσης ότι δεν θέλει να αφήνει τα παιδιά της να κλαίνε μόνα τους στο δωμάτιό τους, όπως κάνουν μερικοί γονείς.

Δείτε το τρυφερό video

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πώς οι Αρχαίοι Έλληνες γοητεύτηκαν από την Αρχαία Αίγυπτο

evosmos

ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ! Τουρκία: Βίντεο με οδηγίες για να περάσετε τον Εβρο – Τι να προσέξετε – Πού θα σας περιμένουν

evosmos

«Καίγεται βουλγαρική γη» λέει Βούλγαρος ευρωβουλευτής για τις πυρκαγιές στα Σκόπια

evosmos

Leave a Comment