LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε…: Τραγικά τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, δύσκολα τα πράγματα, λέει η αδερφή του

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα.

Ο 55χρονος δημοφιλής τραγουδιστής ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών του J2US, ενημέρωσε άμεσα τα μέλη της παραγωγής και λίγο αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».
Σήμερα, ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την οικογένειά του να παραμένει διαρκώς στο πλευρό του.

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη, η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα υπογράμμισε ότι η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι σοβαρή.

«Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Είμαστε σταθεροί, θα περιμένουμε. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, όπως έχει πει και η κα Ματίνα Παγώνη. Δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλουμε χρόνο. Είμαστε όλοι δίπλα του, και η σύζυγός του βεβαίως. Παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας» είπε η Έλλη Κόκοτα στο TLIFE.

«Είμαστε πάντα αισιόδοξοι και περιμένουμε τα καλύτερα. Με βάση αυτά που μας λένε οι γιατροί, παίρνουμε κι εμείς ελπίδα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» πρόσθεσε, επίσης, η Έλλη Κόκοτα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγινε η αρχή! Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τη διαρροή των e-mail – Κάτοικος Ολλανδίας ζητά 20.000 ευρώ

evosmos

Κώστας Αρζόγλου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καεί από το θέατρο

evosmos

Αλλοδαπός επιτέθηκε σε ιερέα στο κέντρο της Αθήνας – Τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι

evosmos

Leave a Comment